Sprog

  • Dansk
  • English
penguins

Kundecitater

Klavs har tilføjet vores setup en systematik, som gør det nemt at drive, uden at gå på kompromis med de fremtidige muligheder for at udvide og udvikle miljøet.

Klavs er pålidelig og hurtigt reagerende hvis det brænder på og vi kan kun anbefale ham. Vi finder ham meget kompetent og er meget tilfredse med samarbejdet.

Christian Dam, driftsansvarlig

Klavs er en utrolig alsidig linux og open source konsulent. Vi har ofte trukket på hans brede vifte af kompetencer, senest i forbindelse med etablering af en ny driftsplatform til vores online medier.

Vi har altid et godt og konstruktivt samarbejde med Klavs, og værdsætter hans evne til på engang at arbejde selvstændigt og bidrage til projektgruppen.

Klavs har altid blik for styrker og svagheder ved de enkelte løsninger. Hans bidrag har sikret os en platform som er stabil, fleksibel, håndterbar og højt ydende.

Casper Bruun Møller, driftschef

Klavs har været og er en uvurderlig hjælp. Med sin dybe Unix forståelse og altid proaktive tilgang. Klavs deltager i planlægning og strategi bla. ved og give overblik og konkret ved og være et stort aktiv ved etableringen af vores automatisering af processer omkring produktions/test miljøer. I kritiske situationer har Klavs deltaget og taget en aktiv rolle med sit store engagement. Jeg vil til enhver tid anbefale Klavs både til sparing og som et aktiv i en hver drifts afdeling.

Kasper Baas, Teamleder & Senior System Administrator

Jeg har svært ved at tro, at der findes et it projekt eller en it afdeling i kongeriget som ikke vil blive bedre af at få Klavs om bord. Klavs nærmest taler og ånder linux, men hans overblik og evne til at arbejde i hele stakken fra applikations udvikling, over netværkskonfiguration, automatisering af udruldninger og server konfiguration og til, om nødvendigt, at skrue batteri backup i din database server, er helt unik og uvurderlig for at vælge de optimale løsninger i en given ramme. Klavs fungerer i YouSee som bindeleddet mellem udvikling og drift, og har med sit enorme engagement og viden flyttet vores grænser for hvad vi er i stand til. Jeg kan egentlig ikke anbefale ham højt nok.

Lars Vange Jørgensen, Afdelingschef
EnableIT

Kontakt os


EnableIT
CVR 26448603
Hædersdalvej 7
2650 Hvidovre
Tlf. 3648 1200

Ring til os, eller skriv til os vha. nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.
Valid XHTML 1.0 Strict Valid CSS!
EnableIT - CVR 26448603 - Tlf. 612 812 00 - Hædersdalvej 7 - 2650 Hvidovre